I went to the Homecoming dance. It was not at all the same as in films, but I got to buy a new dress and shoes, so it was okay. Axton and I are best friends, and the only blondes in the family. My obsession with the moon still exists. People at Starbucks never spell my name correctly. The Hawks beat Southeast at their own homecoming game, it was awesome, and I FORGOT to take a single picture. Kailey and I went to see the Autumn musical, The Secret Garden at my school. It was incredible, because they spoke in a British accent for over two hours. My dad sent me my favourite candy in the post. Amy and I went shopping for clothes more suited for Autumn. (And maybe I got a dress, sorry Mum...) I still need to pick up some shoes, and maybe a scarf. And I also need to go shopping for Christmas presents soon. Holy cow, where did time go?

I have learned a lot over the past couple of months, the most important thing probably being that "home is where your Mum is." Or Mom, as it's written here in Uhmericaa. I've also learned that time flies by rather quickly when you're in the company of cool Americans. And there are so many of them here, and all of them are my favourite.

 
One comment

Hallooo bloggen!

Kødda.

Men, ja, hei! Dere lurer sikkert på hva jeg har drevet med de siste dagene. Svaret er ganske enkelt: Skole. Og lekser. Og Starbucks. Og ja...

Har også vært på et Huskers game, som da er Amerikansk fotball, og siden jeg er en av de smarteste personene jeg vet av, skjønner jeg selvfølgelig ingenting av noe som skjer på banen når de spiller. Men det var morsomt allikevel, for det var mange gale fans der! Dro med en haug andre utvekslingsstudenter fra Nebraska, så det var jo koselig.


Halla, baki der!


Dette bildet er fra utvekslings"møtet" vi hadde dagen etter Huskerskampen.

Denne uka har bankkontoen min minsket med penger, men klesskapet mitt har blitt fylt opp. Brukte sikkert to timer, og over 150 dollar på Forever 21. Her er noe av det jeg har kjøpt denne uka:Her er meg i dag:


I know what you're thinking. "What a babe!"

Anyways. Homecoming ja. Har skaffet meg kjole. Må kjøpe nye sko som matcher kjolen. Skal dra med to utvekslingselever fra Spania og Chile, så det kan jo bli interessant.
Ooog, et obligatorisk bilde av kjolen:


Oj, damn. Gidder ikke snu bildet. Men det har jo ikke noe å si, for det er jo utrolig kult med sånne bilder som er feil vei. Ihvertfall på tumblr.

Oppdaterer sikkert etter Homecoming. Kanskje.

 


4 comments

AUTUMN! FALL! HØST! WOHO!

Okay, det er fortsatt oppi 35++ varmegrader her hver dag, men det er SEPTEMBER! Og selv om det fortsatt er for varmt til skjerf og gensre, så har Starbucks begynt å selge sine deilige Pumpkin Spice Lattes! Og det betyr at det offisielt er høst etter min mening. Og det kan godt fortsette å være 35 plussgrader en god stund enda for min del :))

Oppsummering av helga:
Dro på min første amerikanske fotballkamp! Southwest Silverhawks vs. North Star Navigators. Og gjett hvem som vant? Silverhawks selvfølgelig. Stolt fan som ikke skjønte noe av det som foregikk på banen, men var gøy allikevel! Hver fotballkamp har skolen forskjellige tema, og fredagens tema var zombies, så alle kledde seg ut som zombier. Ellers har ting vært ganske chill; sett litt TV, gjort lekser etc. Har forresten funnet ut at jeg trenger flere klær, så om noen har lyst til å donere noen kroner til det formålet, så skal jeg ikke takke nei. 

Har noen bilder fra fredagens match da:NBNBNB!! 
Kan noen sende meg melkesjokolade/smash/lemonlips/norskgodteri/nesespray?

Den første som gjør det, skal få USAgave tilbake i posten. LOVER!

 

 


3 comments
hits