Saying Goodbye, One Friend At A Time

 

"It is so hard to leave ? until you leave. And then it is the easiest goddamned thing in the world."

― John Green, Paper Towns

 

Nå er det bare tre dager til jeg reiser. Jeg har brukt over en måned på å pakke, men allikevel er kofferten bare halvveis pakket ferdig. Det har ikke gått opp for meg helt enda at jeg faktisk reiser på onsdag. Akkurat nå virker det som en evighet til. Drømmen virker fortsatt fra tid til annen uoppnåelig, og enkelte dager er det som om jeg lever i en uvirkelig, drømmeaktig tåke. Det hender at tanker som "hva kommer jeg til å savne mest?" og "holy shit, vil jeg egentlig dra?" kommer inn i hodet mitt. Jeg finner vel ut det når jeg har reist.

Jeg trodde at det å ta farvel med vennene mine kom til å bli mye vanskeligere enn det faktisk har vært. Det eneste som gjenstår nå, er å si hadet til mamma og pappa på flyplassen.

Helt siden jeg kan huske har jeg ville kommet meg bort fra plassen jeg bor på. Høres helt sikkert helt overfladisk ut, men jeg har helt ærlig aldri likt meg noe særlig i Lensvika. Man forventer at man skal ha en slags tilhørighet med det stedet man vokser opp i, men jeg har aldri følt det sånn. For meg har det bare vært en liten plass, fin natur, to hus, mamma, pappa, en storebror. Noen venner. Og katter. Og menneskene da. Det har på mange vis vært "hjemme", men jeg har alltid gått rundt og følt at hjemme er en annen plass. Jeg har bodd her i 17 og et halv år, og jeg har aldri kommet over et menneske som faktisk bryr seg om noe som betyr noe. 

 

Vi har alle hørt det kjente ordtaket "du vet ikke hva du har før du mister det." Men man kan jo ikke miste noe man ikke har. Jeg gleder meg skikkelig til å dra nå, men gruer meg samtidig. La oss bare håpet at John Green har rett. (Han har som regel alltid rett.)


Hvem vet? Et år i Lincoln kommer nok til å forandre meg, nå gjenstår det bare å finne ut hvordan.

 

 

Stikkord:

sig

22.07.2013 kl.00:28

Du e flink te å skriv! :)

Hoff, grue mæ te å vær bort fra dæ så leng...

Vilde

22.07.2013 kl.00:40

sig: Takk :)
Grue mæ te det æ og, men året kjæm te å gå fort sjø!

paps

24.07.2013 kl.22:58

Den klemmen æ fikk på flyplassen i dag... Ja den lever jeg lenge på...

S I L J E <3

28.07.2013 kl.22:21

kjempe bra blogg:)hadde blitt glad om du kommenterte bloggen min:)

Hanna

04.08.2013 kl.18:54

Vildebilde, savne dæ skikkelig alleredee, bli så sinnsykt godt å kompå besøk om ei lita stund!!❤❤❤

Write a new comment

hits